Вітання хліборобам

2015-11-17

15 листопада працівники сільського господарства України відзначали своє професійне свято. На запрошення директора Тарасівської філії СТОВ «Агрофірма «АгроРось» Яцуна Миколи Пилиповича зі святковим вітанням до Тарасівського сільського Будинку культури завітали юні артисти нашої школи. Зі сцени лунали пісні у виконанні учениці 2 класу Софійки Яцун, учня 10 класу Титаренка Максима, вокальних дуетів у складі Клименко Аліни, Клименко Анни та Сітар Вікторії, Чухліб Єлизавети. А запальні українські танці подарували глядачам учасники зразкового хореографічного колективу «Зорепад».

Дякуємо привітній, щирій публіці за бурхливі оплески та теплу зустріч і бажаємо усім трударям, що дбають про щедрий урожай та добробут українців міцного здоров’я та успіхів у їх нелегкій праці.

/Files/images/mistetskiy_fakultet/PB150154.JPGучень 10 класу Титаренко Максим виконує пісню "Мама"/Files/images/mistetskiy_fakultet/PB150143.JPG"Шевченківська полька" у виконанні зразкового хореографічного колективу "Зорепад"/Files/images/mistetskiy_fakultet/PB150159.JPGВітання від вокального дуету у складі учениці 8 класу Чухліб Єлизавети та учениці 9 класу Сітар Вікторії

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi